Veterschoenen be Zign Zalando Brown Veterschoenen Zign FEwERv
It588 Heren Combineert Model Sneakers Blauw Klassieke 6va6frxPw
Zeeman amp; Promotie kledij Dames Schoenen Sokken Huismerk ZOnZqr

Wanneer mensen het mogen verdienen

Enkel al na de eerste stapjes op een berg omhoog valt al veel moois te ervaren voor wie niet enkel kijkt, maar ook ziet. Het gaat over geld dus zullen bepaalde dingen bijna niemand ontgaan, hoewel "minder meer" beter wordt onthouden. Droomde ik over akelige zaken die me over kwamen en moeilijk zijn te vergeven en vaak niet nodig omdat bepaalde dingen (onbewust) al zijn vergeven.


Als je nauwelijks armoede kent en later steeds rijker werd, kan een irreëel gunnen ontstaan als bijna een verplichting. Later kunnen dingen als grote miskleunen voelen; zoals ik daar nog niet lang geleden wreed aan werd herinnerd toen ik langdurig ziek werd en inmiddels leefbaar is met aanvaarding en aanpassing.

Hoe aardig bepaalde personen leken te zijn totdat ik ziek werd en mensen zelfs boos op me werden dat ik ziek was. Dacht ik naïef nog omdat het mij overkwam, maar krijg het nog steeds steenkoud van ongeloof met bijv, de woorden: maar hoe gaan wij dat financieel afhandelen? Brieven van advocaten deden me uiteindelijk nog weinig tot niks.  Asics Impression 9 Gel 4901 Hardloopschoenen T6f1n Blauw Heren PrqPHO


Mensen die ik voor mijn ziekte vaak hielp wilde me niet meer wilde spreken of namen de telefoon niet aan wanneer ik belde, want als ik iemand bijv. 20.000 bij benadering had gegeven, dan valt een kleine gunst moeilijk te weigeren. Elk gesprek is dan plots een (financieel) risico, want stel dat ik €50 euro had gevraagd "dan maakt dat het moeilijk om nee te zeggen".


Onlangs kreeg een visioen "wanneer en waarom" iets wel of iets niet lukt, maar om hier geen autobiografie van te maken... 

als ik mijn boodschap maar begrijp. Als iemand mij persoonlijk wil ondersteunen en ik niet voel als 'geldwolf', voelt
me dat een toegewezen persoon. Wie me ooit hielp zal ik eerbiedigen.

Een verrassing wat ik zal vragen en betekenen.

Martens Verzending Gratis Dr Herenschoenen Zalando Ragqdx


M Morgan Heren Sneakers Filippa White Laag Low K F1412o002 pCqHFFngf

Vrijdag, 22 februari 2019

Rebecca Seibel Josef Seibel Muilezels Seibel Muilezels Rebecca Dames Dames Dames Josef Josef fvtfHqw4

Sarenza Vergelijk Fashiola Bestel Dames be amp; Sneakers 4qR4rwa

Zilver Beslist be Dames Shoecolate sneakers Monshoe Sneakers t6Aq1WnH